تاریخ انتشار : دوشنبه 22 جولای 2024 - 6:04
کد خبر : 6198

بهترین جراح مغز و اعصاب چه خصوصیاتی دارد؟

بهترین جراح مغز و اعصاب چه خصوصیاتی دارد؟

برای درمان برخی از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های عصبی یا بیماری‌های مغز و اعصاب یا ستون فقرات شما به یک جراح مغز و اعصاب نیاز دارید. در این موارد جراح مغز و اعصاب شرایط و وضعیت بیماری شما را بررسی کرده و در مراحل اولیه در صورت امکان با تجویز دارو و مراقبت‌های اصولی تلاش

برای درمان برخی از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های عصبی یا بیماری‌های مغز و اعصاب یا ستون فقرات شما به یک جراح مغز و اعصاب نیاز دارید. در این موارد جراح مغز و اعصاب شرایط و وضعیت بیماری شما را بررسی کرده و در مراحل اولیه در صورت امکان با تجویز دارو و مراقبت‌های اصولی تلاش بر درمان بیماری می‌کند. در صورت ادامه‌دار شدن شرایط احتمالا نیاز به جراحی باشد.

جراح مغز و اعصاب چه کسی است؟

نورولوژیست یا جراح مغز و اعصاب فردی است که بعد از دوره 4 ساله عمومی یک دوره 4 ساله رزیدنتی نیز در شاخه مغز و اعصاب گذرانده است. همچنین بعد از اتمام این دوره‌ نیز دوره‌های فوق تخصص در زمینه مغز و اعصاب وجود دارد که فرد باید در آن‌ها شرکت کند. در این دوره‌ها جراح با بیماری‌های حرکتی، سردرد، بیماری‌های عروق مغزی، ام‌اس، دمانس، سرع، نوروافتالمولوژی و غیر آشنا شده و نحوه درمان آن‌ها را می‌شناسد. بیشتر مردم تصور می‌کنند که متخصص مغز و اعصاب تنها بر عملکرد و بیماری‌های مغز و اعصاب نظارت دارد؛ اما اینطور نیست. متخصص مغز و اعصاب در حیطه‌های دیگری که به ستون فقرات، مشکلات گردن، کمردردهای مربوط به درمان فتق دیسک، بیماری‌های تحلیل‌برنده دیسک و حتی دردهای دست و پا و سکته مغزی نیز در حیطه تخصصی این پزشکان است.

جراح مغز و اعصاب چه وظایفی دارد؟

وظایف یک جراح مغز و اعصاب عبارت‌اند از:

  • تشخیص بیماری
  • تصمیم‌گیری در خصوص روش‌های مناسب جراحی
  • انجام جراحی
  • نظارت بر بیماران بعد از انجام جراحی

درمان کدام بیماری‌ها در حیطه تخصصی جراح مغز و اعصاب است؟

تمام بیماری‌هایی که مربوط به ستون فقرات می‌شوند؛ در حوزه کار جراح مغز و اعصاب هستند. مواردی مانند بروز کمردرد، ضعیف یا بی‌حسی دست و پا، تحت فشار قرار گرفتن اعصاب و ایجاد درد را در پی دارند. این موارد درصورتی‌ که ناشی از پارگی رگ یا فتق دیسک باشند؛ یا ناشی از ایجاد فشار زیاد به استخوان مبتلا به آرتروز، لغزش دیسک، عفونت و شکستگی دیسک و غیره باشند؛ توسط جراح مغز و اعصاب بررسی می‌شوند. اگر در شهر کردستان سکونت دارید و می خواهید به بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید باید در شهر خود بدنبال بهترین جراح باشید.

ما پیشنهاد می کنیم به جراح مغز و اعصاب در سنندج مراجعه کنید تا زودتر درمان خود را شروع کنید.

 

بهترین جراح مغز و اعصاب چه خصوصیاتی دارد؟

تومورهای مختلف مانند تومورهای مغزی، تومورهای ستون فقرات، تومورهای اعصاب محیطی، تومورهای جمجمه یا تومورهای نخاع توسط جراح مغز و اعصاب بررسی می‌شوند. تفاوتی ندارد که این تومورها، تومورهای اولیه باشند یا تومورهای متاستاز دهنده باشند که در ادامه ایجاد تومور در دیگر نقاط بدن، ایجاد شده باشند.

آسیب‌دیدگی عصب پیرامونی یا تحت فشار قرار گرفتن اعصاب که باعث بروز درد، بی‌حسی ضعف و تحلیل رفتن عضلات صورت، دست و بازو یا پا شوند. مواردی ماند سندروم تونل کارپال در مواردی که عصب از مچ دست عبور می‌کند تحت فشار قرار بگیرد؛ می‌تواند باعث بروز این مشکلات شوند.

اختلالات عصبی عروقی مانند سکته مغزی و خونریزی مغزی، آنوریسم، بدشکلی عروق خونی و لخته شدن خون از مواردی هستند که روی عملکرد مغز و نخاع تاثیر می‌گذارند و درمان آن‌ها در حیطه تخصص جراح مغز و اعصاب است.

اختلالات مغزی مانند بیماری پارکینسون، بیماری صرع، هیدروسفالی و دیگر مشکلات و نقایص مادرزادی که مغز را درگیر می‌کند؛ توسط جراح مغز و اعصاب درمان می‌شوند.

بعضی از انواع عفونت‌ها روی مغز، نخاع، مایع مغزی یا مهره‌ها و دیسک و ستون فقرات تاثیر می‌گذارند. آسیب دیدگی تروماتیک مغز، استخوان‌های ستون فقرات، اعصاب و جمجمه روی عملکرد مغز و نخاع تاثیر دارند و در حیطه تخصص جراح مغز و اعصاب هستند.

 

بهترین جراح مغز و اعصاب چه خصوصیاتی دارد؟

برترین ویژگی‌های یک جراح مغز و اعصاب خوب

اگر قصد دارید به یک بهترین جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید؛ لازم است با ویژگی‌های یک جراح خوب آشنا باشید تا بتوانید با اعتماد کامل سلامت خود را دست وی بسپارید. اما بهترین جراح مغز و اعصاب چه ویژگی‌هایی دارد؟

تخصص کافی: بهترین جراح مغز و اعصاب پزشکی است که دوره‌های فلوشیپ مختلفی در زمینه‌های بیماری شما گذرانده باشد و تجربه کافی برای جراحی داشته باشد. داشتن تجربه در حیطه شغلی جراح مغز و اعصاب از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که ریسک جراحی بسیار کمتر می‌شود. بهتر است در انتخاب جراح به واژه فلوشیپ در تابلو مطب وی و بورد تخصصی نشان دهنده متخصص بودن فرد دقت کنید.

دقت به جزئیات: دقت به جزئیات از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که یک جراح باید داشته باشد. جراح مغز و اعصاب باید مهارت کافی داشته باشد تا بتواند ظریف‌ترین کارها را با دقت بالا انجام دهد. جراحی مغز و اعصاب نیاز به توجه، دقت و ظرافت بالا دارد.

مدیریت استرس: جراح مغز و اعصاب یک حرفه استرس‌زا است و نیاز به تمرکز و توانایی زیادی دارد. وی باید بتواند در سریع‌ترین زمان ممکن جراحی را انجام دهد. جراحان مغز و اعصاب مسئولیت سنگینی در برابر بیماران دارند. چرا که بیشتر آن‌ها با بیماران سر و کار دارند که دچار بیماری‌های پیچیده و نادر مغزی و عصبی هستند و با مرگ دست و پنچه نرم می‌کنند.

انتقال حس همدلی و دلسوزی به بیمار: جراح مغز و اعصاب باید فردی دلسوز باشد و به مشکلات بیمار خود توجه ویژه داشته باشد. لازم است که وی به اندازه کافی به نگرانی ها و استرس‌های بیمار توجه کند و با حس همدلی، اعتماد وی را جلب کرده و در کاهش استرس بیمار و حال خوب او سهیم باشد.

توانایی حل مسئله: علم جراحی مغز و اعصاب از جمله تخصص‌هایی است که مدارم در حال رشد و تکامل است. این حرفه برای جراحان مغز و اعصاب از اهمیت زیادی برخوردار است و لازم است که جراحان مدام علم خود را در این زمینه گستردش داده و خود را آپدیت کنند. آن‌ها باید از پیشرفت‌های این حرفه مطلع باشند و با جمع‌آوری اطلاعات بیشتر و ارتقا خود در این زمینه، به ارتقا توانایی حل مسئله خود کمک کنند.

رضایت بیماران قبلی: یک جراح خوب رزومه‌ای از چندین بیمار راضی دارد. بهتر است برای پیدا کردن جراح مغز و اعصاب خوب، به رزومه و پیشینه کاری او توجه کنید و مطمئن شوید که سایر بیماران از عملکرد وی راضی باشند. می‌توانید با آن‌ها صحبت کنید تا متوجه شوید که پزشک از نقطه نظرات مختلف عملکرد خوبی داشته‌اند یا خیر.

کامنت‌های صفحات مجازی را بررسی کنید: هر پزشک خوب این روزها در فضای مجازی نیز صفحاتی دارد تا عملکرد خود را با دیگران به اشتراک بگذارد. با بررسی صفحات پزشکان مطمئن شوید که آن‌ها عملکرد خوبی دارند و سایر بیماران یا مراجعین نظر خوب و مثبتی در خصوص وی داشته باشند.

رتبه علمی: به رتبه علمی و عناوینی که فرد را از سایرین جدا می‌کند؛ توجه داشته باشید. پزشکان عضو برد تخصصی و داشتن فوق تخصص در زمینه جراحی مغز و اعصاب امتیاز خوبی برای یک پزشک مغز و اعصاب است.

با جراح ملاقات کنید: با پزشک ملاقات کنید و مطمئن شوید که وی از علم و اطلاعات کافی در حیطه کاری خود برخوردار است. شما در مقالات با پزشک می‌توانید از میزان تسلط او روی حرفه خود و همچنین از رفتار و روحیات او مطمئن شوید و تصمیم بگیرید که می‌خواهید به وی برای درمان بیماری مراجعه کنید یا خیر.

سخن پایانی

انتخاب یک جراح مغز و اعصاب خوب از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که حرفه کاری این پزشکان یک تخصص مهم و حساس است که به ظرافت، اطلاعات بالا و تجربه کافی نیاز دارد. با بررسی سوابق پزشک و همچنین رتبه علمی او می‌توانید از داشتن صلاحیت یا عدم صلاحیت وی مطلع شوید. همچنین پیش از تصمیم نهایی در خصوص هر پزشک بهتر است با وی ملاقات کرده و مطمئن شوید که می‌خواهید به او مراجعه کنید یا خیر.

منبع : dr-peymanzandi.ir

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.