رئیسجمهور آمریکا با حمایت از لایحه جدید مجلس مخالف تیکتاک
چند روز پیش، یک گروه از قانونگذاران آمریکایی لایحهای جدید ارائه دادند که طبق آن تیکتاک باید از مالکیت چینی خود، به نام بایتدنس، جدا شود. به این معنا که این اپلیکیشن باید به شرکتهای غربی فروخته شود تا بتواند در آمریکا فعالیت خود را ادامه دهد. حالا رئیسجمهور آمریکا، جو بایدن، از این لایحه […]
چند روز پیش، یک گروه از قانونگذاران آمریکایی لایحهای جدید ارائه دادند که طبق آن تیکتاک باید از مالکیت چینی خود، به نام بایتدنس، جدا شود. به این معنا که این اپلیکیشن باید به شرکتهای غربی فروخته شود تا بتواند در آمریکا فعالیت خود را ادامه دهد. حالا رئیسجمهور آمریکا، جو بایدن، از این لایحه حمایت کرده و اعلام کرده است که اگر تصویب شود، آن را امضا خواهد کرد.
به گزارشات جدید، تنش بین تیکتاک و قانونگذاران آمریکایی بیشتر شده است. تیکتاک پیامهای انبوهی را برای کاربران خود ارسال کرده است تا نمایندگان در مجلس از تصمیم جدید خود منصرف شوند. در این میان، جو بایدن هنگام بحث درباره این لایحه جدید به خبرنگاران گفته است: «اگر لایحه را تصویب کنند، آن را امضا خواهم کرد.»
در لایحه جدیدی که توسط قانونگذاران آمریکایی ارائه شده است، اپلیکیشنهایی مانند تیکتاک که تحت کنترل “دشمنان خارجی” قرار دارند، موظفند تا حداکثر در مدت شش ماه، ارتباطات خود را با مالک خارجیشان قطع کنند. در غیر این صورت، با جریمههای سنگینی مواجه خواهند شد که ممکن است منجر به تعطیلی آنها شود.
در قانون “حفاظت از آمریکاییها در برابر اپلیکیشنهای کنترلشده توسط دشمنان خارجی”، بهصراحت نام تیکتاک و شرکت مادر آن، بایتدنس، آمده است. این قانون بیان میکند که “توزیع، نگهداری یا بهروزرسانی” این اپلیکیشن باید به عنوان فعالیتهای غیرقانونی در نظر گرفته شود، مگر اینکه تیکتاک خود را در مدت 180 روز از بایتدنس جدا کند.
عدم رعایت این قانون، در صورت تصویب، میتواند به جریمه مدنی تا 5000 دلار برای هر کاربر آمریکایی منجر شود. ادعای تیکتاک که 170 میلیون کاربر آمریکایی دارد، نشان میدهد که این جریمه میتواند به مبلغ بسیار بالایی از 850 میلیارد دلار برسد.
اگرچه این لایحه هنوز در مراحل اولیه خود است، اما تاکنون رأی اولیه کمیته انرژی و بازرگانی مجلس را با 50 رأی موافق و بدون رأی مخالف (50 بر 0) کسب کرده است. با این حال، تیکتاک از مبارزه فرار نمیکند. این اپلیکیشن روز پنجشنبه اعلانهایی برای میلیونها کاربر آمریکایی خود ارسال کرد و از آنها خواست تا با تماس با نمایندگان سیاسی خود، جلوی بستهشدن تیکتاک را بگیرند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید