در سال ۲۰۲۶، استرالیا قرار است یک ماهنورد را در چارچوب مأموریت آرتمیس ناسا به فضا پرتاب کند.
به گفتهی آژانس فضایی استرالیا، این کشور در یکی از مأموریتهای آرتمیس که در سال ۲۰۲۶ پرتاب میشود، یک ماهنورد روباتیک را به کار خواهد گرفت. آژانس در بیانیهای که در روز سهشنبه منتشر شد، اعلام کرد: “با تکیه بر تخصص پیشرو در عملیاتهای از راه دور استرالیا، این ماهنورد به نام ‘سنگلیت’ خاک ماه […]
به گفتهی آژانس فضایی استرالیا، این کشور در یکی از مأموریتهای آرتمیس که در سال ۲۰۲۶ پرتاب میشود، یک ماهنورد روباتیک را به کار خواهد گرفت.
آژانس در بیانیهای که در روز سهشنبه منتشر شد، اعلام کرد:
“با تکیه بر تخصص پیشرو در عملیاتهای از راه دور استرالیا، این ماهنورد به نام ‘سنگلیت’ خاک ماه را جمعآوری خواهد کرد. پس از آن، ناسا نقشه دارد تا اکسیژن را از این نمونه استخراج کند. این گام مهمی برای حضور پایدار انسان در ماه است.”
ناسا در تلاش است تا با برنامهی آرتمیس حضور دائمی و پایدار انسان در ماه و اطراف آن تا پایان دهه ۲۰۲۰ را ممکن سازد.
مقامات ناسا معتقدند که مهارتها و دانشی که در انجام این مأموریت به دست میآید، یک گام مهم برای حضور انسانها در مریخ خواهد بود.
تاکنون، ناسا آرتمیس ۱ را پرتاب کرده و فضاپیمای بدون سرنشین اوریون را به مدار ماه فرستاده و سپس بازگشت آن را تجربه کرده است. حالا این آژانس در حال آمادهسازی برای ارسال چهار فضانورد به دور ماه در مأموریت آرتمیس ۲ است که قرار است در اواخر سال ۲۰۲۴ پرتاب شود.
اگر همه چیز به تناسب برنامه پیش برود، آرتمیس ۳ در اواخر سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ در نزدیکی قطب جنوب ماه به زمین خواهد رسید.
این تصمیم به گنجاندن یک ماهنورد استرالیایی در مأموریت آتی ناسا، نشان از شراکتهای تجاری و بینالمللی آژانس برای دستیابی به اهداف بلندپروازانه آرتمیس دارد.
همچنین، آژانس فضایی اروپا ماژول خدمات اوریون را ارائه داده و نسل بعدی وسیله نقلیه استارشیپ اسپیس ایکس، برای اولین بار فضانوردان سرنشیندار آرتمیس را به ماه خواهد برد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید