تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 اکتبر 2023 - 19:17
کد خبر : 3205

تصمیم گرفته شده است که شناسه ملی به کانون کارآفرینان برتر اختصاص یابد

تصمیم گرفته شده است که شناسه ملی به کانون کارآفرینان برتر اختصاص یابد

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، محمود کریمی‌بیرانوند، اعلام کرد که برای نخستین بار پس از ۱۳ سال از تأسیس کانون‌های کارآفرینی، تصویب شناسه ملی به “کانون کارآفرینان برتر رسمی” صورت گرفته است. به گزارش ایسنا، کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی بر اساس بند ۸ مصوبه شورای عالی اشتغال و اساسنامه جدید

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، محمود کریمی‌بیرانوند، اعلام کرد که برای نخستین بار پس از ۱۳ سال از تأسیس کانون‌های کارآفرینی، تصویب شناسه ملی به “کانون کارآفرینان برتر رسمی” صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی بر اساس بند ۸ مصوبه شورای عالی اشتغال و اساسنامه جدید تشکیل شده و به عنوان هیئت اندیشه‌ورز و شبکه مشاوران کارآفرینی در سراسر کشور فعالیت می‌کند. این کانون در آذرماه سال گذشته با ابلاغ اساسنامه توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استانداران سراسر کشور شروع به کار نمود.

کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور از کارآفرینان برتر کشور تشکیل شده است که طی برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر هر سال انتخاب می‌شوند. تاکنون، با وجود تلاش‌های بسیاری برای تقویت جایگاه این کانون کارآفرینی از سال ۱۳۹۰، نبود اساسنامه منسجم و وجود ساختارهای موازی مانع از شکوفایی کامل آن بوده است.

محمود کریمی‌بیرانوند، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، از تصویب اختصاص شناسه ملی به “کانون کارآفرینان برتر رسمی” برای نخستین بار و پس از ۱۳ سال از تاسیس کانون‌های کارآفرینی خبر داد.

به استناد بند ۸ مصوبه بیست‌ونهمین نشست شورای عالی اشتغال، اساسنامه کانون کارآفرینان برتر رسمی با هدف تعریف هویت، ارتقای جایگاه کانون‌های کارآفرینان برتر و توسعه تعامل بین اجزای زیست‌بوم کارآفرینی تدوین شده و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مصوبه را به استانداران ابلاغ کرده است.

به گفته محمود کریمی‌بیرانوند، کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور به عنوان یک تشکل صنفی فعال در سطح استانی و ملی، به عنوان قابلیت قانونی اصلی برای ایجاد اشتغال مولد برای جوانان و متخصصان در کشور محسوب می‌شود.

معاون اشتغال وزیر کار این اقدام را به عنوان زمینه‌ای برای تحقق برنامه‌های توسعه و گام مؤثر در راستای دستیابی به اهداف و سیاست‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای توسعه اشتغال پایدار برجسته کرده است.

در حال حاضر، توسعه، ترویج و فرهنگ‌سازی در حوزه کارآفرینی، تشکیل اتاق‌فکر کارآفرینی در استان و همکاری با دستگاه‌های اجرایی و نهادهای بخش خصوصی در زیست‌بوم کارآفرینی از جمله فعالیت‌های پیش‌بینی شده برای کانون است.

به گزارش ایسنا، عضویت در کانون کارآفرینان برتر رسمی، علاوه بر افزایش اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان، فرصتی است برای مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی و ایجاد فضای تعامل بین فعالان در حوزه‌های مختلف اقتصاد. تا سال گذشته، ۲۰۰ کارآفرین برتر استانی در ۳۱ استان کشور شناسایی و به جامعه معرفی شدند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.