تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 اکتبر 2023 - 19:13
کد خبر : 3201

با توسعه تجدیدپذیرها، صنایع به این حوزه وارد شدند و پیشرفت‌های قابل توجهی در این زمینه رقم خورد.

با توسعه تجدیدپذیرها، صنایع به این حوزه وارد شدند و پیشرفت‌های قابل توجهی در این زمینه رقم خورد.

سخنگوی صنعت برق در خبری اعلام کرد که بخش صنعتی وارد حوزه تجدیدپذیرها شده است. طبق آخرین آیین‌نامه، فرآیند صدور مجوزهای لازم برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط صنایع انرژی بر کشور، سریع‌تر انجام می‌شود. این اقدام به صنایع کشور امکان می‌دهد تا با سرعت بیشتری به تکمیل نیروگاه‌های خود بپردازند. مصطفی رجبی مشهدی، در گفت‌وگو

سخنگوی صنعت برق در خبری اعلام کرد که بخش صنعتی وارد حوزه تجدیدپذیرها شده است. طبق آخرین آیین‌نامه، فرآیند صدور مجوزهای لازم برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط صنایع انرژی بر کشور، سریع‌تر انجام می‌شود. این اقدام به صنایع کشور امکان می‌دهد تا با سرعت بیشتری به تکمیل نیروگاه‌های خود بپردازند.

مصطفی رجبی مشهدی، در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نیاز به توسعه تجدیدپذیرها به دلیل ناترازی در صنعت برق، توضیح داد که آیین‌نامه اجرایی ماده ۴ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق در خصوص احداث نیروگاه‌ها توسط صنایع انرژی بر کشور، تصویب هیات دولت شده است.

با توجه به ماده ۴ این قانون، صنایع بزرگ فلزی، معدنی، پتروپالایشی و شیمیایی موظف به احداث حداقل ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تا پایان سال ۱۴۰۴ هستند.

سخنگوی صنعت برق اعلام کرد که در تابستان امسال، ۶۷۵ مگاوات از ظرفیت این نیروگاه‌ها به شبکه برق متصل شده و انتظار می‌رود تا سال آینده این مقدار به ۱۷۱۲ مگاوات افزایش یابد. بر اساس آیین‌نامه اجرایی ماده ۴ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق که به تصویب هیات وزیران رسیده است، وظایف مشخصی برای تسهیل صدور مجوزهای لازم اعم از مجوز محیط زیست، تخصیص سوخت و تخصیص آب و اتصال به شبکه توسط نهادهای مربوطه تعیین شده است. امیدواریم با انجام به موقع این وظایف، نیروگاه‌های صنایع به زودی به شبکه برق ملی متصل شده و برق مورد نیاز خود را از شبکه برق ملی تأمین کنند.

با تصویب آیین‌نامه اجرایی توسعه صنعت برق، شرایطی برای صنایع بزرگ و انرژی‌بر فراهم شده است تا در احداث نیروگاه‌های حرارتی مشارکت کنند. این تصمیم به منظور تامین منابع خرید برق تولیدی از نیروگاه‌های تجدیدپذیر اتخاذ شده است، به طوری که از محل صرفه‌جویی در خود نیروگاه‌ها، منابعی در اختیار آنها قرار بگیرد.

مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق، با تأکید بر مشوق‌ها و توجیه اقتصادی لازم برای ساخت این نیروگاه‌ها، اظهار کرد که صنایع بزرگ موظف شده‌اند تا ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه حرارتی و تجدیدپذیر ایجاد کنند.

وی بیان کرد که این طرح نه تنها به شبکه سراسری برق کشور کمک خواهد کرد، بلکه صنایع نیز برق مطمئن برای تولید خواهند داشت و این اقدامات موجب تحقق پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه تجدیدپذیرها خواهد شد.

رجبی مشهدی به پتانسیل‌های بزرگ ایران در حوزه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و بیان کرد که با ورود بخش صنعت به این حوزه، توسعه انرژی پاک در ایران می‌تواند به دستاوردهای قابل توجهی دست یابد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.