تاریخ انتشار : شنبه 27 آوریل 2024 - 9:56
کد خبر : 4874

«سم آلتمن» و «ساتیا نادلا» به عضویت در هیئت امنیت هوش مصنوعی آمریکا پذیرفته شدند

«سم آلتمن» و «ساتیا نادلا» به عضویت در هیئت امنیت هوش مصنوعی آمریکا پذیرفته شدند

دولت آمریکا با تشکیل یک هیئت امنیت هوش مصنوعی، قصد دارد تهدیدات و خطرات این فناوری را در کشور کاهش دهد. این هیئت امنیت هوش مصنوعی با ۲۲ عضو اولیه شکل گرفته است که شامل افراد معروفی همچون “سم آلتمن” مدیرعامل OpenAI، “ساتیا نادلا” مدیرعامل مایکروسافت و “ساندار پیچای” مدیرعامل آلفابت است. به گزارش بلومبرگ،

دولت آمریکا با تشکیل یک هیئت امنیت هوش مصنوعی، قصد دارد تهدیدات و خطرات این فناوری را در کشور کاهش دهد. این هیئت امنیت هوش مصنوعی با ۲۲ عضو اولیه شکل گرفته است که شامل افراد معروفی همچون “سم آلتمن” مدیرعامل OpenAI، “ساتیا نادلا” مدیرعامل مایکروسافت و “ساندار پیچای” مدیرعامل آلفابت است.

به گزارش بلومبرگ، وزارتخانه امنیت داخلی آمریکا به تازگی یک هیئت امنیتی را برای بررسی محافظت از زیرساخت‌های حیاتی مانند شبکه‌های برق و فرودگاه‌ها در برابر تهدیدات هوش مصنوعی تشکیل داده است. این هیئت نیز از مدیران عامل شرکت‌های فناوری دعوت کرده تا عضو هیئت‌مدیره آن شوند. همچنین مدیرانی از شرکت‌های معتبر مانند دلتا، انویدیا، آمازون و مقامات دولتی از جمله شهردار سیاتل نیز جزو اعضای این هیئت هستند.

«سم آلتمن» و «ساتیا نادلا» به عضویت در هیئت امنیت هوش مصنوعی آمریکا پذیرفته شدند

دولت آمریکا، به رهبری رئیس‌جمهور “جو بایدن”، در ماه اکتبر دستور ایجاد هیئت امنیت هوش مصنوعی را صادر کرد. این هیئت برای اولین بار توسط دولت آمریکا تشکیل شده و مسئولیت آن تدوین توصیه‌ها برای ایجاد آمادگی در برابر تهدیدات احتمالی هوش مصنوعی در حوزه‌های حیاتی است که بر امنیت ملی، اقتصاد، و سلامت عمومی تأثیر می‌گذارد.

با توجه به بیانات وزارت امنیت داخلی آمریکا، توصیه‌های این هیئت برای حمایت از زیرساخت‌های اساسی مانند حمل‌ونقل، خطوط لوله، شبکه برق، و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی اعمال خواهد شد.

وزیر امنیت داخلی آمریکا، “آلخاندرو مایورکاس”، در بیانیه‌ای اظهار کرده است که هوش مصنوعی می‌تواند به نحوی بی‌سابقه به منافع ملی کمک کند، اما در عین حال خطراتی نیز دارد. وزارت امنیت داخلی نیز در سال ۲۰۲۳ هشدار داده بود که هوش مصنوعی می‌تواند به دیگر کشورها امکان حملات سایبری سریع‌تر و کارآمدتر را بدهد و در عین حال می‌توان از هوش مصنوعی برای مبارزه با این تهدیدات استفاده کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.