ساختار و ویژگی های پکیج برقی چیست؟
پکیج برقی یک سیستم گرمایشی بی نظیر بوده و بهترین وسیله برای جایگزینی موتورخانه و پکیج های گازی قدیمی می باشد. با ورود این سیستم ها به بازار می توان به گرمایش بالا بدون نیاز به خطوط لوله پیچیده و اشغال کمترین فضا دست یافت. ابعاد کوچک این سیستم ها امکان نصب آن ها را در هر فضایی حتی کابینت ها فراهم می کند.
بدون نیاز به نصب دودکش، سوخت های فسیلی و خطرات ناشی از احتراق و آلودگی هوا تنها بخشی از ویژگی های این سیستم ها است.
در مواقعی که نیاز به نصب پکیج برقی دارید، انتخاب یک سرویس کار تخصصی پکیج مهمترین قسمت کار است. اگر ساکن اصفهان هستید، کافیست با نمایندگی تعمیر پکیج اصفهان تماس بگیرید. تعمیر پکیج ایران رادیاتور اصفهان و … در طول هفته را از ما بخواهید.
پکیج برقی چیست؟
پکیج های برقی یکی از محبوب ترین سیستم های گرمایشی هستند که با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی، مصرف آب گرم و گرمایش محیط را تامین می کنند.
بیشترین کاربرد این مدل از سیستم گرمایشی برای مکان هایی با مشخصات زیر است:
- محیط هایی که در معرض خطر نشت گاز هستند.
- عدم دسترسی به سوخت های فسیلی
- هزینه های تحویل سوخت بسیار بالاست.
- مکان هایی که از خطوط لوله گاز دور هستند.
مشخصات فنی پکیج های برقی
بهترین ویژگی های پکیج های برقی عبارتند از:
- این سیستم های گرمایشی دودکش ندارند.
- هیچ واکنش احتراقی در آنها صورت نمی گیرد.
- قطعات نصب شده در این دستگاه دارای عملکرد ایمنی بوده و با هماهنگی بالایی کار می کنند.
- در این مدل پکیج تامین حرارت با استفاده از المنت ها انجام می شود.
- انعطاف پذیری بالایی در انتخاب محل نصب دارند.
نقل قول از آریاتیس:
“مصرف برق پکیج برقی به ساختار داخلی المنت، تکنولوژی ساخت و راندمان دستگاه بستگی دارد. معمولا تکنولوژی های بروز اروپایی با راندمان بسیار بالایی میباشند. این نوع پکیج برقی دارای مصرف برق کمی است که به کاهش هزینههای انرژی و صرفهجویی در مصرف برق کمک میکند.”
پکیج برق از چه اجزایی تشکیل شده است؟
مهمترین اجزای این دستگاه ها عبارتند از:
المنت: قسمت اصلی در این مدل پکیج ها هستند و به عنوان منبع تامین حرارت در نظر گرفته می شوند. برندهای ایتالیایی و ژاپنی این عناصر دارای راندمان بالایی هستند و گرمایش مناسبی برای مناطق بزرگ فراهم می کنند.
ترموستات: این قسمت کنترل دما است. با تعیین دما در این قسمت می توان دمای پکیج را در یک عدد ثابت نگه داشت و هزینه اضافی مصرف برق را به حداقل رساند.
مبدل های حرارتی: در پکیج های برقی از دو مبدل حرارتی حلزونی و لوله ای استفاده می شود. نوع حلزونی در تامین و انتقال آب گرم برای گرمایش و نوع لوله ای در تامین و انتقال آب گرم مصرفی نقش دارد.
بدنه دستگاه: بدنه این سیستم های گرمایشی عمدتا از ورق های کامپوزیت با مقاومت حرارتی بالا ساخته شده است. رنگ بدنه یک رنگ کوره ای الکترواستاتیک است بنابراین در اثر تماس دائمی با گرما پوسیده نمی شود.
مانومتر عقربه ای: قسمتی است که میزان فشار آب در پکیج را نشان می دهد.
کنترل پنل دیجیتال: بخشی از پکیج است که امکان نظارت بر عملکرد دستگاه را فراهم می کند. سوئیچ ها در این پنل تعبیه شده اند، بنابراین تمام تنظیمات را می توان به راحتی انجام داد.
پمپ گردش آب: قسمتی است که از طریق آن آب گرم موجود در واحد به لوله ها، شوفاژ ها و رادیاتورها منتقل می شود.
عایق دور مخزن: این قسمت برای عایق کاری پکیج های برق و جلوگیری از اتلاف برق طراحی شده است.
سخت افزار امنیتی دستگاه: شامل سه بخش زیر است:
فیوز ایمنی: این عنصر در صورت بروز اختلال در جریان هادی های برگشتی، به طور خودکار جریان الکتریکی را قطع می کند.
فیوز مینیاتوری: بخشی برای محافظت از امنیت پکیج در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه است.
کنتاکتور: بخشی برای سوئیچینگ ارتباط بین دو منبع بار است.
معرفی انواع پکیج های برق
پکیج های برقی به دو گروه اصلی زمینی و دیواری طبقه بندی می شوند.
پکیج های برق دیواری: سایز کوچکتری دارند و در هر ساختمان به صورت جداگانه قابل نصب می باشند.
پکیج برقی زمینی: اندازه های بزرگتر وجود دارد. به دلیل اشغال فضای بیشتر، برای ساختمان های کوچک مناسب نیستند.
انواع پکیج های برق با توجه به نوع سیستم گرمایشی
پکیج های برقی بر اساس نوع مبدل های حرارتی شامل دو گروه تک مبدل و مبدل دوگانه می باشند.
1.پکیج برقی با یک مبدل
در این سیستم ها گرمایش و تامین آب گرم با استفاده از مبدل انجام می شود. در نتیجه هنگام استفاده از آب گرم، سیستم گرمایش محیط غیرفعال می شود. آنها مجهز به مخزن هستند و این مخزن در کل فرآیند گرمایش نقش دارد.
این مدل های پکیج برای مناطقی با سختی آب کم مناسب هستند. در ورودی آب این مدل پکیج باید ضد رسوب تعبیه شود. با انواع پکیج های برقی تک مبدل با باز شدن شیر آب امکان گرم شدن آنی آب بسیار زیاد است.
2. پکیج برقی دو مبدل
در این پکیج ها از دو مبدل حرارتی مجزا (اصلی و صفحه ای) یکی برای گرمایش محیط و دیگری برای تامین آب گرم استفاده می شود. پمپ این پکیج ها در حالت زمستانی دستگاه فعال بوده و مجهز به گردش آب در مبدل حرارتی اصلی می باشد.
در صورت نیاز به آب گرم، این نیاز با گردش آب از طریق پمپ موجود در مبدل صفحه ای تامین می شود. نسبت به انواع تک مبدل تاخیر کمتر و بازده بالاتری دارند.
پکیج های برقی چگونه کار می کنند؟
گرمایش این پکیج های برقی با توجه به دمای تنظیم شده دستگاه انجام می شود. به این معنی که وقتی دمای محیط کمتر از دمای تنظیم شده واحد باشد، با انتقال سیگنال از ترموستات به گرمکن، جریان الکتریکی وارد المنت های دستگاه شده و فرآیند گرم کردن آب را آغاز می کند.
آب گرم شده وارد رادیاتور، کنوکتور فن یا سیستم گرمایش از کف می شود و آب گرم مصرفی و گرمایش فضا را تامین می کند. هنگامی که آب در سیستم های ذکر شده حرارت خود را از دست بدهد به پکیج باز می گردد. این عمل تکرار می شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید