تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 ژوئن 2024 - 8:31
کد خبر : 5959

تفاوت طراحی سایت وردپرس با کد نویسی + مزایا و معایب (۴ نکته جذاب)

تفاوت طراحی سایت وردپرس با کد نویسی + مزایا و معایب (۴ نکته جذاب)
تفاوت‌ طراحی سایت وردپرس و کدنویسی را از چهار بخش مهم بررسی می‌کنیم. این تفاوت‌ها شامل سرعت سایت، انتشار پست، رابط کاربری، و قیمت هستند. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا با رابط کاربری آسان، به کاربران اجازه می‌دهد تا به راحتی وب‌سایت‌ ایجاد و مدیریت کنند، بدون نیاز به دانش. از طرف دیگر، طراحی با کدنویسی برای وب‌سایت‌های پیچیده مناسب‌تر است اما نیاز به تجربه و دانش برنامه نویسی دارد. قبل از طراحی سایت، با مطالعه دقیق نیازهای خود از وب‌سایت و همچنین در نظر گرفتن مزایا و معایب هر روش، بررسی کنید.

 

در این مقاله از 4 نظر تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی را بررسی می‌کنیم. اگر تصمیم به راه‌اندازی یک کسب و کار دیجیتالی را دارید، در این مقاله از جنبه سرعت سایت، انتشار پست وبلاگ، رابط کاربری و البته قیمت ارزیابی کردیم. وردپرس یا کد نویسی؟ شما کدام روش را برای طراحی سایت انتخاب می‌کنید؟  پیش از اینکه تصمیم قطعی بگیرید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

مهمترین تفاوت وردپرس با برنامه نویسی

از نگاه وب‌سایت‌های معتبر، مهمترین وجه تمایز میان وب‌سایت‌های وردپرسی با کد نویسی شده، سرعت سایت و رابط کاربری است. اینکه یک کاربر مبتدی توانایی درک محیط وردپرس را داشته باشند، عامل بسیار موثری است. تصور کنید که هزینه زیادی را برای طراحی و ساخت یک وب‌سایت پرداخت کردید اما اپراتورها به سختی آن را درک می‌کنند. برای اینکه این فضای مدیریت سایت را به خوبی درک کنند نیاز به آموزش خاص دارند. نکته بعدی درباره رابط کاربری بی کیفیت یا حداقل کم کیفیت، رفع مشکلات سایت توسط متخصصان برنامه نویس است.

وردپرس شرایطی را فراهم کرد تا کاربران اعم مبتدی یا حرفه‌ای با کمی سرچ در گوگل، قادر به حل مشکلات فنی سایت باشند. سهولت کار با پنل مدیریت یا پیشخوان سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس یکی از مزیت‌های آن محسوب می‌شود. علاوه بر این، بسیاری از برنامه نویسان حین طراحی سایت، به سرعت سایت توجه نمی‌کنند. این مشکل تاثیر مستقیم در سئو سایت دارد. این به معنی عدم وجود مشکل در طراحی سایت وردپرس نیست. بلکه، با نصب چند افزونه استاندارد به راحتی سرعت سایت افزایش می‌یابد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

به گفته وب سایت رسمی wordpresscourses مزایای استفاده از این پلتفرم شامل:

  • Ease of Use: WordPress boasts an intuitive interface that allows even novice users to create and manage websites with ease. With its user-friendly dashboard and drag-and-drop functionality, WordPress simplifies the web development process, eliminating the need for extensive coding knowledge.
  • Rapid Development: Thanks to its vast library of themes and plugins, WordPress facilitates rapid website development. Developers can choose from thousands of pre-designed templates and extensions, significantly reducing the time and effort required to build a website from scratch.

ترجمه:

  • سهولت استفاده: وردپرس دارای یک رابط بصری است که به کاربران تازه کار نیز اجازه می دهد تا وب سایت ها را به راحتی طراحی و مدیریت کنند. وردپرس با داشبورد کاربر پسند تنها با چند کلیک ماوس، فرآیند توسعه وب را ساده می کند و نیاز به دانش برنامه نویسی گسترده را از بین می برد.
  • توسعه سریع: به لطف کتابخانه وسیع قالب‌ها و افزونه‌ها، وردپرس توسعه سریع وب سایت را تسهیل می کند. توسعه‌دهندگان می‌توانند از بین هزاران قالب و افزونه از پیش طراحی‌شده انتخاب کنند، همچنین زمان و تلاش مورد نیاز برای ساخت یک وب‌سایت را از ابتدا کاهش دهند.

تفاوت طراحی سایت وردپرس با کد نویسی + مزایا و معایب (۴ نکته جذاب)

سرعت سایت در سایت وردپرس یا کدنویسی

این مشخصه‌ی کاربران اینترنت را به خاطر بسپارید، کاربران اینترنت “برای لود سایت شما صبر نمی‌کنند!” حتی اگر موتور جستجوی گوگل به کاهش سرعت سایت نمره منفی ندهد، کاربران برای مشاهده صفحات سایت شما بیش از 2 تا 3 ثانیه وقت ندارند. بسیاری از وب‌سایت‌های وردپرسی به دلیل عدم آگاهی طراحان یا اپراتورهای سایت، با مشکل کاهش سرعت سایت مواجه هستند. این در حالی است که متخصصان سئو، خدمات افزایش سرعت وردپرس را برای افزایش رتبه سایت به صورت اختصاصی ارائه می‌کنند.

 

بررسی سرعت سایت وردپرسی

اینکه کاربری وب‌سایت‌های وردپرسی ساده است و هر اپراتوری به راحتی با آن کار می‌کند، باعث شده بسیاری بدون آگاهی برای طراحی سایت وردپرس اقدام کنند. نصب افزونه‌های مضر و غیر استاندارد ناشی از عدم آگاهی از وردپرس است. معمولا برای رفع مشکلاتی مانند کندی عملکرد سایت، به متخصصان وردپرس نیاز است. به طور کلی خدماتی که توسط تیم کارشناس فنی سایت برای افزایش سرعت سایت وردپرس ارائه می‌شود، شامل:

  1. بهینه سازی سایت: بهینه سازی تصاویر، فونت‌ها، دیتابیس و فایل‌های CSS، JS با تکنیک‌های جدید از جمله فعالیت‌هایی برای کاهش حجم و افزایش سرعت سایت است. به طور کلی دیتای ذخیره شده در دیتابیس و دیتایی که هر بار با لود صفحات از سرور استخراج می‌شوند، باید کم حجم و به اصطلاح سبک باشد.
  2. آنالیز ساختار وب: بررسی قالب سایت و افزونه‌ها و ارائه راهکار برای افزونه ها راه دیگری برای کاهش سایت وردپرسی است. سایت‌های وردپرسی به افزونه‌ها وابسته هستند. در عین حال که نصب و پیاده سازی پلاگین‌ها برای اپراتورهای مبتدی سایت ساده است، در عین حال هم بررسی مشکلات ناشی از پلاگین‌ها کار متخصصان است.
  3. اولویت بندی رندینگ صفحات: اولویت بندی لود فایل‌های سایت در زمان مناسب برای افزایش سرعت سایت وردپرس یکی از ترفندهایی است که متخصصان وردپرس بکار می‌گیرند. این روش به نوع طراحی سایت، قالبی که برای سایت انتخاب شده و فایل‌های ذخیره شده در دیتابیس بستگی دارد.

بررسی سرعت سایت با کدنویسی

طراحی سایت با PHP مانند وردپرس ساده نیست و حتما باید در این زمینه تخصص کافی را داشته باشید. برای اینکه وب‌سایت‌های برنامه نویسی شده را از نظر سرعت، بهینه سازی کنید، باید تجربه و دانش کافی را داشته باشید. اگر شناخت کافی درباره برنامه نویسی با PHP را دارید، برای کاهش حجم باید فضای سفید و کامنت‌های اضافی، تعداد اسکریپت آنلاین، فشرده سازی حجم تصاویر و کش محتوا را جدی بگیرید. تمام این موارد هر بار که صفحات سایت را باز می‌کنید، باید لود شوند. همین امر به کاهش سرعت و عملکرد سایت منجر می‌شود.

چرا سرعت سایت مهم است؟

در وب‌سایت‌ hparviz.ir به صورت اختصاصی به خدمات بهینه سازی سرعت سایت اشاره می‌کند:

به همان میزان که افزایش سرعت وردپرس، در افزایش نرخ تبدیل موثر است، به همان میزان عدم افزایش یا بهبود سرعت سایت باعث افزایش نرخ پرش کاربران خواهد شد. به این نکته توجه داشته باشید که بعد از 2 ثانیه باید بیش از 70% صفحه سایت لود شده باشد. متخصصان اعلام کردند که در صورتی که لود سایت بیش از 3 ثانیه زمان ببرد، به ازای هر ثانیه 10% از کاربران صفحه را ترک می‌کنند.

تفاوت طراحی سایت وردپرس با کد نویسی + مزایا و معایب (۴ نکته جذاب)

 

تفاوت وردپرس با برنامه نویسی در طراحی

طراحی سایت‌های وردپرسی با امکانات پیچیده گاهی بسیار دشوار می‌شود. طبیعتا طراحی سایت‌های پیچیده با زبان برنامه نویسی تصمیم عاقلانه‌ای است اما این به معنای غیر ممکن بودن با وردپرس نیست. اگر تصمیم به طراحی سایت‌های پیچیده با وردپرس را دارید، به تخصص نیاز خواهید داشت. طراحی این دسته از وب‌سایت‌ها با هر روشی را به هیچ طراح مبتدی پیشنهاد می‌کنیم.

به گفته وب‌سایت hubspot:

Dynamic websites can also be programmed from scratch, but they’re more commonly implemented with a website builder, platform, or CMS like WordPress.

وب‌سایت‌های پویا با کد نویسی هم امکان پیاده سازی دارد اما رایج‌ترین روش پیاده سازی استفاده از پلتفرم‌هایی مانند وردپرس است.

بررسی طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت‌های خاص با وردپرس به پلاگین‌های متفاوتی نیاز دارد. برای استفاده از این پلاگین‌ها احتمالا باید هزینه پرداخت کنید. از جمله وب‌سایت‌هایی که برای طراحی با وردپرس به متخصص نیاز دارند، وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک است. مدیریت این دسته وب‌سایت‌‌ها به انعطاف‌پذیری بیشتری نیاز دارد. به همین دلیل برخلاف تصور بسیاری از کاربران وردپرس، طراحی برخی از سایت‌ها با این پلتفرم ساده نیست!

بررسی طراحی سایت با برنامه نویسی

با توجه به اینکه، تمام جزئیات یک وب‌سایت با کدنویسی پیاده سازی می‌شود، تعدادی فریم ورک طراحی شده تا در کمترین زمان ممکن، ظاهر سایت با CSS,HTML طراحی شود. محبوب‌ترین فریم‌ورک‌ها Bootstrap است. فریم ورک بوتسترپ از پیش توسط برنامه نویسان طراحی شده و به راحتی با دانلود آن، امکان پیاده سازی دارید. این روش در کدنویسی ساده است اما برای وب‌سایت‌های با خدمات پیچیده، به تخصص و تجربه نیاز است.

طراحی سایت ارزان با وردپرس یا برنامه نویسی؟

در واقع، هزینه‌ای که بابت طراحی سایت پرداخت می‌شود، به عوامل بسیاری بستگی دارد. بهترین راه، کسب دانش کافی و طراحی سایت با کدنویسی است اما این روش طراحی سایت، در 90% مواقع مناسب نیست. یکی از موضوعات مهم، درک درست از کسب و کار است. صاحبان کسب و کار باید دقیقا  در مورد کسب و کار خود اطلاعات داشته باشند. شناخت درست کسب و کار برای طراحی سایت بسیار مهم است. اگر وب‌سایت مورد نظر به خدمات پیچیده‌ای نیاز داشته باشد، طراحی سایت با وردپرس یا کد نویسی به یک متخصص حرفه‌ای نیاز دارد.

جمع بندی:

در این مقاله سعی کردیم به طور جامع به بررسی تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی بپردازیم. تلاش ما این است که با افزایش اطلاعات خود در حوزه طراحی سایت، بهترین کسب و کار دیجیتالی را راه‌اندازی کنید. پیش از اقدامی با یک مشاور در این مورد صحبت کنید و تمام جنبه‌های طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی را بسنجید. با توجه به مسیر مورد نظر و البته بودجه‌ای که در نظر گرفتید تصمیم گیری کنید.

منبع: https://hparviz.ir/wordpress-speed-optimization/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.